Wednesday, July 27, 2011

PerFect Two :)

hye readers....dh lame kn sy xupdate status
sowry sgt...sejak 2 menjak ni..sibuk sgt2...al maklum la nk wat majlis bsr la kate kn :) opsss bkn majlis sy...tp majlis kakak dan abg sy...diowg bekerja so yg berade di umah ni la yg kene menolong ayh dan bonda di umah...cewah...melalut dh ni....
dalam sibuk2 ni smpt gak kn cari material2 ni....heeee
ok straight to the point...1st time dgr lagu ni trs jth ati...asyik dgr lagu ni je...xenti2....
then time 2 la teringat kwn2 yg couple2..loving2 gitu :)
sowry sgt2 guys amek gmbr couple u all tnpe mntk izin...huhuhu...
hope readers akan hayati bait2 lirik ni....
smbil2 2 lihat gmbr keriangan kwn2 sy ni with her/his love :)


acad and nadia my classmate :)

my ex dip in jengka tikah with her bf hadi :)


my classmate with his gf...kak sha :)


my ex dip classmate both of them :)


anys and syed my classmate also my buddy :)


my little cute sister with her hot guy :)


my besttie with her bf :)


it's me :)

video
this the lirik :)

p/s: hope u all will enjoy this post :)
sy nk mntk maap if ade pihak yg terase ati ngan post sy ni...sy xde niat pun nk wat pihak2 tertentu terase ngan post sy ni....
and 1 more thing...kwn2 yg sy xupload gmbr diowg jgn mara k...sy just amek gmbr2 yg ade di fb je....sowry guys ance again :)


Saturday, July 2, 2011

sO.....sWWWeeeeTTttttt!!!


video

sy suke sgt2 tgk vid ni....cuummiilll!!!!!
wah...terover plak sy..heeee
td dh post gmbr kawen diowg...
ni upload vid diowg plak....ala2 pre wedding la kot :)
soooooo swweeeeeeettt......

SlaMaT bERbAHagIa 'KAMU'

hye readers......
heee..... post gedik wat kali ntah...xtau yg ke bp dh ni...huhuhu...
tanggal 1/7/20011..shah indrawan @ tomok tlah menamatkn zaman bujamg beliau dgn pilihan hatinye...siti rohayu kalo xslp la....tp pnggil ayu je...cewah....cm mmber sy je kn.....
diowng ni dh knl lame 8thn beb...heeee
ayu ni bekas pramugari...waw..pttla cantik kn..heee....
so mcm biase lidah terkelu tuk menulis....huhuhu...
sile jamu mate ngan gmbr2 yg sy amek dr tenet....credit to blogger yg wat enry yg same k :)

ni kad kawen mereka....xclusive kn.....siap ade lirik lagu lg....

ni majlis khatam Al-Quran...sblm mjlis pernikahan......

:)

baju rekaan Hatta Dolmat....pergh...cntik siot....

yeah....he yours......sob2....

ni die....cntik kn....

majlis akad nikah....

sah!!!!

:)

taniah...

Cantik gila baju rekaan Hatta Dolmat untuk majlis pernikahan Tomok dan Siti Rahayu. Memang makin berseri wajah Ayu yang memang dah berseri. Tomok telah selamat bergelar suami kepada Ayu dengan hanya sekali lafaz sahaja.

Pada majlis itu, Rahayu menerima mas kahwin berjumlah RM300 beserta sembilan dulang hantaran termasuklah wang hantaran sebanyak RM12697.11.Manakala Tomok menerima 11 dulang sebagai balasan.

Angka wang hantaran itu diambil bersempena tarikh majils perkahwinan Tomok dan Ayu
1hb (akad nikah Tomok dan Ayu)
2hb (majlis resepsi pihak Ayu)
6hb (majlis resepsi untuk pihak media)
9hb (majlis resepsi pihak Tomok)
7 (bulan Julai)
11 (2011)

hope kamu b'2 berbahagie kekal ke akhir hayat....amin.....